Important!

In cadrul serviciilor de psihoterapie oferite, regula este relatia. Ca sa putem avea parte de schimbari si vindecari in viata noastra, avem nevoie de structura care duce la siguranta. Pentru ca acest lucru sa se realizeze este important:

  • Programarea unei sesiuni de psihoterapie se face doar de catre persoana care are nevoie sau tutorele legal in situatia minorilor. Daca o persoana are nevoie de ajutor din partea unui specialist, lasati-o sa-si asume acest lucru si sa sune singura pentru a-si face programare, altfel este posibil ca in ziua si la ora stabilita sa invoce tot felul de motive pentru a nu se prezenta, sau chiar daca va veni sa nu fie deschisa si cooperanta in ce priveste procesul terapeutic si astfel sa nu ii fie de prea mare ajutor.

Anulări

  • Dacă se doreste anularea ședinței, este necesar să se anunte acest lucru cu 24 ore înainte. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a facut programarea. Din acest motiv, în cazul în care ședința este anulată în ziua în care este programată, ea va trebui achitată.

Informații generale

  • Plata unei sesiuni de psihoterapie se achita cu 24h inaintea sesiunii programate
  • Sesiunea de psihoterapie dureaza 50 min. Daca se intarzaie sau nu se poate sta pana la final acest lucru este asumat de catre beneficiarul sedintei. Toate acestea contribuie la o relatie terapeutica ce permite spatiu pentru siguranta.

Multumiri pentru intelegere!

În acest mediu incert se stârnesc multe temeri.
Noi suntem aici pentru a fi alături de oameni.

Contactați-ne acum pentru a programa o ședință online!