Stela Manda

Psiholog clinician și psihoterapeut

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut specializat in diverse forme de intervenție terapeutică:

  • psihoterapie sistemica de familie si cuplu, psihoterapie relațională Imago cu certificare internationala
  • Somatic Experiencing
  • terapie de cuplu centrata pe scheme
  • EMDR
  • terapia traumei
  • terapie cu neurofeedback

   În activitatea terapeutică lucrez atât cu cupluri, cât și în terapie individuală, cu copii, adolescenți, persoane cu boli fizice diverse și am o pasiune ca aceștia să ajungă la conflictul psihologic al lor.

Misiunea mea...

Bună,
   sunt Stela Manda, psiholog clinician, psihoterapeut cu multiple abordari, care practică și vede omul din punct de vedere holistic!

   Bine ați venit! Ma bucur atat de mult ca v-ati gasit drumul catre site-ul meu web! Ca femeie, psiholog, psihoterapeut, sotie, mama, am vazut viata in atatea forme ale ei si dintr-o multime de unghiuri. Stiu ce inseamna sa gresesti, stiu ce inseamna sa esuezi sau sa-ti frica de reusita si apoi sa te ridici.

   Cand eram copil, si in jur exista durere, certuri, copii care asistau la neplacerile parintilor, stateam in livada parintilor si ma intrebam – „ Este o profesie pe aceasta lume care i-ar putea repara pe acesti oameni cu copiii lor? Daca este, o vreau eu!” Asa m-a ales pe mine psihologia si psihoterapia relationala sistemica, imago si parentingul!”Cand bunica mea a decedat, m-am intrebat „ Este posibil ca oamenii sa fie mai sanatosi si sa moara satui de zile, nu atat de curand?” Asa m-a ales psihosomatica. Am avut tot felul de alte intrebari si la care de multe ori primeam raspunsul „ Prea mult, curiosii mor repede!” Cu toate acestea multe raspunsuri m-au gasit si continua sa ma gaseasca!

   Am o poarta emotionala larg deschisa si imi trag puterea din interactiunea cu familia mea, prietenii mei, colaboratori frumosi, Dumnezeu si atatea persoane si familii carora le multumesc pentru ca mi-au oferit increderea de a pune povestea lor pretioasa in mainile mele. Acest lucru m-a echipat sa pot continua. Caut si lucrez pentru conectare, siguranta si sentimentul de apartenenta. In cabinet simt ca rescriu teorii mari asa cum le simt eu si poate cum mi-as fi dorit sa le inteleaga adultii cu care am crescut.

   Familia in care am crescut a avut nenumarate provocari relationale si momente dificile, atunci a fost greu, dar astazi realizez ca au contribuit la echiparea a ceea ce sunt eu astazi. Am avut si am propriul meu proces psihoterapeutic, pentru a putea interactiona terapeutic cu atatia oameni si familii. Am vazut oameni in procesul schimbarii si vindecarii, de aceea cred din tot sufletul in schimbare si vindecare ca proces, nu ca moment insa.

   Viața mea este interesantă și mă simt foarte recunoscătoare că am avut încredere în drumul meu și in intuiția mea permitandu-mi sa ma simt atrasa de psihologie si psihoterapie. Am familia mea, sotul meu si cei doi copii pentru care sunt multumitoare in fiecare zi. Ajung să văd pacienți, să scriu și să lucrez cu oameni de pretutindeni.
Imi propun ca internetul sa devina instrumentul meu pentru a inspira oameni care rezoneaza cu ceea ce fac eu. Puterea lui este incredibilă.
Acest site vă este dedicat și mă bucur că sunteți aici.

În acest mediu incert se stârnesc multe temeri.
Noi suntem aici pentru a fi alături de oameni.

Contactați-ne acum pentru a programa o ședință online!