Consiliere și informare pentru părinți

   Psihoterapia relationala pentru parinti vine in sprijinul acestora cu abordari multiple pentru renegocierea rolurilor, granitelor, aliantelor, regulilor prezente in relatia parinte copil. Pe cat este de impoprtant, pe atat pentru rolul de parinte nu ne „pregateste” in realitate decat familia in care am crescut ca parinti la randul nostru.

   Cele mai important lucruri pe care le face psihoterapeutul de familie pentru aceasta relatie este asezarea puterii acolo unde este locul ei si eliberarea vinovatiei cu fie ea cu lege sau fara lege. Altfel lucrurile se perpetueaza in acelasi mod. Se lucreaza cu toata familia in cadrul sesiunilor, dar si individual, dupa cum o cere interventia.

   Niciodata problema nu este persoana, ci situatia creata. De aceea interesul il reprezinta relatia unde invatam sa exprimam emotii intr-un mod constient si functional.

   Consilierea pentru parinti ne ajuta sa incetam sa punem presiune pe noi ca parinti, crezand ca ar trebui sa avem abilitati innascute de parinte, trecand la intelegerea faptului ca parentajul constient se invata.

În acest mediu incert se stârnesc multe temeri.
Noi suntem aici pentru a fi alături de oameni.

Contactați-ne acum pentru a programa o ședință online!